Tools voor spirituele ontwikkeling in leven en werk

Tools voor veranderingen in organisaties en persoonlijk leiderschap in 7 mijlsessies: zeven transformatiebijeenkomsten op maat.

Dit is een zeer gedegen training. Iedere spirituele groei die je doormaakt brengt inzicht in je zelfbeeld, welke relaties je wilt aangaan en hoe je wilt creëren. Ik geef je tools om je leven en werk te optimaliseren vanuit wie je werkelijk bent. Dat verhoogt je energiepeil en je geluk en geeft ruimte voor erkenning en groei. Het helpt je ook om los te laten wat niet wezenlijk bij je hoort. Psychologie en spiritualiteit komen in deze training samen.

Tools om je spiritueel te ontwikkelen

  1. Ik sla met jou de brug van spirituele groei naar nieuwe relaties en werk
  2. Je leert jouw energiepeil te verhogen en energielekken tegengaan door te werken en oefenen met de 13 chakra’s.
  3. Je psychische welzijn ontwikkel je door oude overtuigingen en patronen op te ruimen. Je ervaart hoe je denken en intuïtie uitwerken op je lichaam. Je leert over spirituele betekenis van een emotionele klacht.
  4. Je vindt antwoorden op je diepste levensvragen: wie ben ik, wat is mijn doel in het leven, hoe leef ik vanuit mijn ware essentie?
  5. Je herwaardeert jezelf zonder oordelen van anderen. Dit geeft een nieuw zelfbeeld
  6. Je leert denken en intuïtie samen te gebruiken om beslissingen te nemen
  7. Je spirituele groei maakt proactief en sterk in groei en veranderprocessen in je werk
  8. Je leert je bestemming in de wereld waar te maken
  9. Je leert expressief te worden van binnenuit om je waarden uit te drukken en om te gaan met tegenslagen en veranderingen.
  10. Je krijgt oefeningen voor thuis voor holistisch zelfonderzoek: Oefeningen voor zelfbewustzijn en spirituele ontplooiing; Concentratieoefeningen voor bewustzijnsverruiming en dieper zelfbeeld; Meditatie- en imaginatieoefeningen; Chakraoefeningen en de relatie met de vitale organen

Inschrijving verloopt via de onderstaande button.
Kosten: € 970,-. Tien lessen met oefeningen voor thuis. Voor nieuwe cursisten is een diepteconsult à € 145,- is verplicht. De lessen zijn deels online en deels fysiek. Start 21 juni 2023, de lessen duren 2,5 uur per keer. Tussentijds instromen is mogelijk.

Zie ook mijn online en fysiek consult voor verkenning van al je mogelijkheden.