Meditatietools

Je ontvangt zes meditaties om je leven en werken te verdiepen en manifesteren te vergemakkelijken en dagelijks mee te oefenen:

  1. Ik neem mezelf anders waar, een nieuwe perceptie
  2. Ik lek geen energie, maar hou energie over
  3. Ik creëer in plaats van anderen te volgen
  4. Ik blijf steeds open voor wat ik nodig heb
  5. Ik zie mijn relaties vanuit vrijheid
  6. Ik zorg minder en realiseer meer

Doel: Deze meditatietools hebben tot doel je leven en werk te verdiepen en het manifesteren te vergemakkelijken.

Het gaat om het transformeren van je denkbeelden, het verhogen van je energiepeil en het openen van je inzichten en helen van oude pijn. Het vrij kunnen zijn om vertrouwen en nieuwe wegen in te slaan. Ik neem je stap voor stap mee naar binnen en weer terug naar het handen en voeten geven van je voornemens, vrije gedachten en talenten.

Werkwijze: een online uur via Zoom woensdag om 10.00 uur of donderdag om 19.30 uur. Je hoeft niets voor je te zien, ik haal je uit de dagelijkse sleur en breng je diep naar binnen. Ik laat je aansluiting vinden bij je creaties, je innerlijke stem en je essentiële werk en levensweg. De video’s worden opgenomen en je kunt ze zelf op elk moment terugkijken.
Kosten: € 350,-.
Start: 10 april en 11 april 2024

Loucas van den Berg heeft 30 jaar ervaring met het geven van meditaties. De vraag naar meditaties om werk te verdiepen en arbeid en bestemming op één lijn te krijgen en gelukkig te creëren bracht hem tot deze cursus.