Manifesteren

Inspireren en manifesteren in je eigen leef – en werkomgeving. Met oefeningen en lessen uit mijn manifestatieboek en coaching op maat.

Wat voor soort mens ben je nu en wat voor mens wil je zijn? Leg je je in het manifesteren belemmeringen en overtuigingen op? Wil je wel authentiek zijn maar houdt de omgeving je tegen? Het is tijd om te sleutelen aan je bewustzijn, innerlijk ruimte te maken en lichaam en geest te activeren.

Elke les brengt allereerst de balans lichaam-geest en praktische oefeningen om jouw creativiteit en talenten te activeren. Ik leid je stap voor stap naar de kern van je wezen. Van daaruit word je zichtbaar en leer je in volledige vrijheid te manifesteren. Een kort programoverzicht:

Ik ga uit van wat ik aantref, dat wil zeggen de realiteit zoals die zich voordoet. We komen vanzelf in beweging. Zelfwerkend en onderzoekend. In de lessen begint het met innerlijk ruimte maken en het eindigt met moeiteloos manifesteren. Het is aan ons om deze veranderingen samen af te leggen op organische wijze als een proces.

Data: negen online lessen (zie het curriculum onderaan deze pagina) op vrijdagavonden van 12 april tot en met 6 september 2024, starttijdstip wordt nader bekendgemaakt.
Duur: 95 minuten (inclusief pauzes en opfrisser)
Kosten: € 900,- (inclusief coaching en manifestatieboek)
Inschrijving: Via dit formulier. Individuele coaching op maat is mogelijk naast dit manifestatietraject.
Voor vragen of meer informatie: 06-46372087 of info@loucasvdberg.nl

Praktische informatie:
– Schaf een yogamat aan voor de interactieve oefeningen tijdens de les
– Download Zoom op je computer voor de online lessen
– Houd een journal/logboek bij met jouw leerervaringen

Curriculum:
1. Loslaten – De oude situatie loslaten en doorzien. De start van coaching op maat.
2. Manifestatiedriehoek – Activeren pijnappelklier, milt en lever. Lichaam en geest in balans brengen.
3. Innerlijke afstemming – Wat leeft er wezenlijk in jou en hoe kun je daar mee werken? Praktisch noteren van inzichten.
4. Vijf aspecten van bezieling – Ervaar creatieve energie, reflectie, focus, innerlijke wil en vreugde.
5. Manifesteren zonder belemmering – Vertrouwd raken met dagelijkse groei en inzicht. Zonder angst communiceren.
6. Authentiek zijn – Alles onder ogen komen en niet afgeleid zijn. Volledige vrijheid in expressie is het gevolg.
7. Lange termijnplan – Sommige dingen manifesteren meteen, andere komen langzaam tot stand.
8. Creatief omgaan met je nieuwe successen en tegenslagen – Innerlijk standvastig blijven en vasthouden aan het plan. Een les aan de hand van jouw casussen.
9. Resultaten in de praktijk – Jezelf verder managen in het dagelijks afstemmen en manifesteren.

Testimonials
“Als ik iets geleerd heb dan is het wel om iedere dag mijn innerlijke afstemming te vinden en uit te stijgen boven financiële stress, druk van mijn omgeving en allerlei zorgen, zodat ik vrij en vol overgave kan ondernemen.” – A. Heuver

“De oefeningen van Loucas gaven focus en balans. Ik weet beter waar ik sta en wie ik ben. Daardoor heb ik meer energie en vreugde in wat ik doe. Eén ding tegelijk en niet alles hoeft meteen af. Manifesteren is een proces.” – D. Verhoeven

Over Loucas
Drs. Loucas van den Berg studeerde geschiedenis en psychologie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij is daarnaast schrijver en kunstenaar. Zijn missie betreft het helen, inspireren en manifesteren van de wezenlijke kracht van mensen, leidinggevenden en teams. Loucas doet dat in zijn eigen academie en incompany. Vragen? Neem dan contact op via info@loucasvdberg.nl of 06-46372087.