Traumaverwerking; leven en dood: Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van trauma, het helen van (onverklaarbare) angsten, doodverlangen, dolende zielen, geen levenszin, contact met overledenen. Dit roept tevens de vraag op: hoe moet ik leven? En dat werken we uit.

Ik ben een manifestatieleraar: Manifesteren van het leven met al zijn pieken en dalen zonder verveeld en uitgeblust te raken is mijn opdracht. Hoe ontwikkel je veerkracht? En manifesteer je wat er in essentie in je leeft? Therapie is niet genoeg. Het gaat om angstvrij en gelukkig creëren. Ik help je stap voor stap. Zie mijn boek de Diepe vreugde van Manifestatie, een leer-, lees- en wandelboek over bezieling.

Werk, talentontwikkeling, welzijn: Ik ben de mentor en leraar die talent, opleiding en werk met jou onderzoekt en in één lijn brengt. Wie ben je werkelijk en hoe kun je de spirituele energie in je ontwaken en je output verhogen. Welzijn, studie, persoonlijke groei, potentie en carrière vragen om een levensvisie. De dwang van het moeten dient vervangen te worden door buitengewone en nieuwe mogelijkheden.

Intervisie en supervisie: hoe laat je de ziel van jezelf en je organisatie groeien? Hoe leer je iemand in de kern aan te spreken en te laten groeien? Hoe leer je om te gaan met allergieën naar andere personen en teams? Zit je op de goede plek in de organisatie? Ik neem subtiel waar, los conflicten op en verhoog het energiepeil.

Spirituele begeleiding en coaching: Met name voor mensen die een ander op spiritueel vlak willen begeleiden. Ik breng spiritualiteit en arbeid samen. Het begeleiden van oud naar nieuw werk en het integreren van spirituele ontplooiing, helperschap, en mediumschap in arbeid vatten we samen in een persoonlijk ontwikkelings traject.

Drs. Loucas van den Berg studeerde geschiedenis en psychologie aan de Radboud Universiteit te Nijmegen en spirituele therapie bij drs. Ad Stemerding. Daarnaast studeerde Loucas stem- en muziektherapie in de VS bij de wereldberoemde Don Campbell, schrijver o.a. van The Mozart Effect en The Roar of Silence. The Healing Powers of Breath, Tone and Music.

Loucas van den Berg is tevens schrijver van vijf boeken én kunstenaar. Hij heeft 30 jaar een praktijk. Hij heeft een brede werkervaring als wetenschapper en kwaliteitszorgmanager in bedrijven en instellingen.